Beschikbare cursussen

Er is veel gezegd over de wereld in het technologische tijdperk, maar dat laatste zou zinloos zijn als het niet gebruikt zou worden om mensen te helpen communiceren. Als je een nieuwe taal spreekt geeft dat de gelegenheid om je aan te passen in een wereld die steeds meer informatie en communicatie vereist om zijn vooruitgang en ontwikkeling te garanderen. Een nieuwe taal spreken houdt niet alleen in dat er geleerd wordt over cultuur en opvoeding, maar het opent ook nieuwe banen en persoonlijke kansen die de kwaliteit van leven aanzienlijk kan doen toenemen. Dit is gelijk aan sociale integratie en vooruitgang, dat slechts de wil om te leren en in de toekomst investeren vereist.

 English

NAG 250/Per maand
  • Gratis aanmelden
  • Material NAG 75
Aanmelden

 Dutch

NAG 250/Per maand
  • Gratis aanmelden
  • Material NAG 75
Aanmelden

 Papiamentu

NAG 250/Per maand
  • Gratis aanmelden
  • Material NAG 75
Aanmelden

Ons aanbod

Bij Leren Easy helpen we onze studenten om in de aangeboden taal (Spaans, Papiamento, Nederlands en Engels) te communiceren en maken voor hen mogelijk om hun lees- en schrijfvaardigheden te ontwikkelen. Zowel in de groep tijdens de cursussen, open in het publiek buiten de cursussen, als privé in de modus “In bedrijf” en thuis. Als publieke tolkdienst bieden wij tevens, commerciële, technische en wetenschappelijke vertalingen aan

Online Cursussen

Stap je virtuele klaslokaal binnen en beleef de ervaring van leren met een uitgebreide mediatheek tot je beschikking en veel meer..


In Bedrijf

We ondersteunen de vaardigheden van ons werkteam door het mogelijk te maken dat ze met de wereld communiceren.
.Vertalingen/Interpretaties

Heb je weleens communicatieproblemen op het vliegveld of tijdens het zaken doen? Heb je officieel erkende vertalingen nodig? Dan zijn wij de oplossing die jij nodig hebt..


Oog in oog training

Kom en leer een totaal nieuwe taal bij ons in onze comfortabele en fijne faciliteit te Pietermaai winkelcentrum met parkeergarage.


Over Ons

Leren Easy is een instituut toegelegd op het onderwijzen van talen(Engels, Nederlands, Papiamentu en Spaans) aangepast aan de behoefte van elke student /gebruiker door persoonlijke aandacht en virtuele online lessen van onze docenten. De lessen zullen twee of drie keer per week gegeven worden in groepen van minimaal 5 en maximaal 12 studenten.

Missie

Leren easy traint mensen van alle leeftijden om talen de baas te worden vanuit de culturele basis en bereiden hen voor zowel voor de banenmarkt als voor het dagelijks leven, door hen de kans te geven effectief te communiceren.

Visie

Talen onderwijzen met kwaliteit van wereldklasse en de referentie worden voor het “Teaching-Learning Management Systeem” en leidend zijn op de Latijns-Amerikaanse en Caraïbische markten.

Waarden

Excelencia

100%

Honestidad

100%

Organización

100%

Compromiso

100%

Innovación

100%

Servicio

100%

Cooperación

100%

Efectividad

100%

Contact

Om meer te weten over ons Instituut, cursussen en diensten stuur ons alstublieft een bericht.

English  Dutch  Papiamentu  Spanish 

A new language, a new life